Actualitat


És Viladecans un lloc d’oportunitats de negoci?

Publicat per on 20/04/2015 in General | 0 comentaris

És Viladecans un lloc d’oportunitats de negoci?

El municipi de Viladecans està immers en un procés d’expansió industrial singular, sense comparador en cap municipi de la zona ni dels voltants de Barcelona. La construcció d’un nou polígon industrial on l’empresa Desigual instal·larà la seva seu logística, la implantació d’un Outlet de primeres marques de 25.000 m2, l’ampliació del Parc de Negocis…

Tots aquests projectes, més un seguit d’inversions previstes per estimular i dinamitzar l’activitat econòmica, estan cridant l’atenció de diversos sectors econòmics, que comencen a valorar aquesta ciutat propera a l’Aeroport com a lloc per invertir.

El Club d’Empresaris de Viladecans organitza una trobada per donar a conèixer tots aquests projectes i discernir quines oportunitats es poden generar en aquesta zona. Comptarà amb la presència del Ilm. Sr. Carles Ruiz Novella, alcalde de Viladecans, en un acte que se celebrarà el proper dimecres 22 d’abril, a les 13h al Centre de Promoció Econòmica i Serveis per a Empreses Can Calderon, de Viladecans. Serà una oportunitat única de conèixer de primera mà tots els projectes previstos i plans de futur.

Seguidament, es realitzarà un dinar al Restaurant Cal Mingo amb el propi alcalde i els assistents que així ho desitgin.

Premis Delta a les millors iniciatives empresarials

Publicat per on 18/09/2014 in General | 0 comentaris

Premis Delta a les millors iniciatives empresarials

Enguany es tornen a convocar els Premis Delta, una iniciativa de diversos ajuntaments de la comarca que premien els projectes empresarials que apostin per la innovació, la diversificació de les activitats existents, que crein llocs de treball o tinguin un interès social i econòmic rellevant.

Els premis són el resultat de la col·laboració entre els consistoris de Viladecans, Sant Boi, Gavà, Castelldefels i el Prat, i tenen com a objectiu fomentar la consolidació d’empreses i donar suport i reconeixement a l’activitat d’aquestes dins la comarca.

Hi ha tres categories de premis:

  •  Millor iniciativa empresarial: s’hi pot presentar qualsevol empresa que hagi iniciat l’activitat entre l’1 de gener del 2009 i el 31 de desembre del 2013. Consta de tres premis, dotats de 3.000, 1.500 i 1.000 euros.
  •  Millor iniciativa comercial: hi poden optar comerços amb botiga física i/o virtual que hagin iniciat l’activitat entre l’1 de gener del 2009 i el 31 de desembre del 2013. Consta d’un premide 2.000 euros.
  •  Impuls de projectes innovadors Innobaix: hi poden optar totes les empreses que participin als premis, i consisteix en l’acompanyament durant un any per consolidar el creixement de l’empresa. Es donarà suport formatiu i accés a finançament.

Les empreses que hi vulguin participar han de desenvolupar la seva activitat o tenir la seu a qualsevol dels municipis que ho organitzen. El termini de presentació de sol·licituds és del 13 d’octubre al 12 de desembre del 2014.

Per consultar més informació i presentar la sol·licitud, podeu consultar la web de Can Calderon.