El comerç encara la campanya de Nadal més incerta.

» Publicat on 30/11/2020 in General

La preocupació per part del sector empresarial per com s’encararà una de les campanyes de l’any més important és latent. Al final que la campanya de Nadal vagi mitjanament bé serà bo per tothom i repercutirà en tot el teixit productiu del país

El Comerç en general, i en particular el de Viladecans, encara aquesta propera campanya de Nadal amb incertesa.

Joan Carles Calbet, president de la Unió d’Entitats Retail de Catalunya i soci del Club d’Empresaris de Viladecans, ha fet un repàs de l’actualitat del comerç a Catalunya i ha expressat la seva preocupació per la situació dels botiguers amb l’arribada de la campanya de Nadal.

Us convidem a veure l’entrevista sencera que Joan Carles Calbet ha fet a l’entrevista dels informatius del passat diumenge 29 de novembre al canal 3/24. Clica a la imatge

Pantallazo 5