És Viladecans un lloc d’oportunitats de negoci?

» Publicat on 20/04/2015 in General

És Viladecans un lloc d’oportunitats de negoci?

El municipi de Viladecans està immers en un procés d’expansió industrial singular, sense comparador en cap municipi de la zona ni dels voltants de Barcelona. La construcció d’un nou polígon industrial on l’empresa Desigual instal·larà la seva seu logística, la implantació d’un Outlet de primeres marques de 25.000 m2, l’ampliació del Parc de Negocis…

Tots aquests projectes, més un seguit d’inversions previstes per estimular i dinamitzar l’activitat econòmica, estan cridant l’atenció de diversos sectors econòmics, que comencen a valorar aquesta ciutat propera a l’Aeroport com a lloc per invertir.

El Club d’Empresaris de Viladecans organitza una trobada per donar a conèixer tots aquests projectes i discernir quines oportunitats es poden generar en aquesta zona. Comptarà amb la presència del Ilm. Sr. Carles Ruiz Novella, alcalde de Viladecans, en un acte que se celebrarà el proper dimecres 22 d’abril, a les 13h al Centre de Promoció Econòmica i Serveis per a Empreses Can Calderon, de Viladecans. Serà una oportunitat única de conèixer de primera mà tots els projectes previstos i plans de futur.

Seguidament, es realitzarà un dinar al Restaurant Cal Mingo amb el propi alcalde i els assistents que així ho desitgin.