Premis Delta a les millors iniciatives empresarials

» Publicat on 18/09/2014 in General

Premis Delta a les millors iniciatives empresarials

Enguany es tornen a convocar els Premis Delta, una iniciativa de diversos ajuntaments de la comarca que premien els projectes empresarials que apostin per la innovació, la diversificació de les activitats existents, que crein llocs de treball o tinguin un interès social i econòmic rellevant.

Els premis són el resultat de la col·laboració entre els consistoris de Viladecans, Sant Boi, Gavà, Castelldefels i el Prat, i tenen com a objectiu fomentar la consolidació d’empreses i donar suport i reconeixement a l’activitat d’aquestes dins la comarca.

Hi ha tres categories de premis:

  •  Millor iniciativa empresarial: s’hi pot presentar qualsevol empresa que hagi iniciat l’activitat entre l’1 de gener del 2009 i el 31 de desembre del 2013. Consta de tres premis, dotats de 3.000, 1.500 i 1.000 euros.
  •  Millor iniciativa comercial: hi poden optar comerços amb botiga física i/o virtual que hagin iniciat l’activitat entre l’1 de gener del 2009 i el 31 de desembre del 2013. Consta d’un premide 2.000 euros.
  •  Impuls de projectes innovadors Innobaix: hi poden optar totes les empreses que participin als premis, i consisteix en l’acompanyament durant un any per consolidar el creixement de l’empresa. Es donarà suport formatiu i accés a finançament.

Les empreses que hi vulguin participar han de desenvolupar la seva activitat o tenir la seu a qualsevol dels municipis que ho organitzen. El termini de presentació de sol·licituds és del 13 d’octubre al 12 de desembre del 2014.

Per consultar més informació i presentar la sol·licitud, podeu consultar la web de Can Calderon.