Viladecans Business Lab

» Publicat on 21/07/2014 in General

Viladecans Business Lab

L’Ajuntament de Viladecans continua apostant pel creixement empresarial com a estratègia per combatre la crisi i els seus efectes, i ara presenta una nova iniciativa dedicada al sector de l’emprenedoria.

El Viladecans Business Lab és un projecte d’acollida d’idees de negoci, on s’oferirà assessorament, formació i vies de finançament per tal que esdevinguin una empresa que generi valor i ocupació a la nostra ciutat.

Tindrà el mateix funcionament que una incubadora d’empreses: es faran entrevistes prèvies per la recollida d’idees, es seleccionaran aquells projectes que tinguin una base més sòlida, s’iniciarà un procés de formació i assessorament empresarial, es posaran en contacte amb altres empreses i actors del territori per establir sinèrgies, etc. Fins que el projecte sigui del tot viable i estigui llest per competir.

Si tens interés en aquest programa i vols presentar la teva candidatura, truca al 936351804 i pregunta per el servei a empreses de Can Calderon. El proper 29 de juliol es realitzarà la primera ronda d’entrevistes amb les persones candidates.