Viladecans MarketPlace

» Publicat on 08/05/2014 in General

Viladecans MarketPlace

El proper 28 de maig es realitzarà a l’edifici Cúbic la primera jornada Viladecans MarketPlace, un punt de trobada per emprenedors i empreses de la ciutat per tal d’establir relacions i generar idees de negoci. La jornada, promoguda per l’Ajuntament i amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, es planteja obtenir noves oportunitats empresarials a partir de tres reptes:

  • L’arribada d’un gran centre comercial outlet a la ciutat
  • La qualitat dels productes que es generen al Parc Agrari
  • Les possibilitats de la conversió a smart city

Així, es faran tallers i debats per tal que els professionals que hi assisteixin creïn sinergies i reflexionin sobre la seva situació i les oportunitats de negoci.  A més, hi haurà un espai dedicat a que les empreses que ho desitgin puguin fer promoció de la seva activitat.

Podeu consultar el programa de la jornada aquí.

Si us voleu inscriure, ho podeu fer a través d’aquest enllaç.