Suport a Viladecans com a Ciudad de la Ciencia y la Innovación

» Publicat on 27/02/2014 in Comunicats

Suport a Viladecans com a Ciudad de la Ciencia y la Innovación

La Junta del Club d’Empresaris de Viladecans vol donar explícitament el seu suport a la candidatura de la nostra ciutat a la distinció de “Ciudad de la Ciencia y la Innovación”, que otorga el Ministerio de Economía y Competitividad.

Considerem que la innovació i el desenvolupament és un dels motors que garanteix el progrés i que fa augmentar la competitivitat de les empreses. És un element clau per superar moments com els que estem vivint, on la reinvenció i l’aposta per noves maneres de produir i relacionar-se amb tots els sectors de la societat han de ser prioritats tan per administracions com pel sector privat.

La distinció de “Ciudad de la Ciencia y la Innovacion” pot suposar un impuls per Viladecans. Som conscients que Ajuntament, ciutadans/es i empreses estem fent grans esforços per fer de la nostra ciutat una referència a la comarca i al país, i aquest pot ser un pas més. Un pas que permetria que nous sectors productius es fixessin en Viladecans, que s’instalin noves empreses i crein nous llocs d’ocupació. Un pas que serviria per diversificar els models productius i que impulsaria el sector de la recerca i la innovació. Un pas que, sens dubte, ens beneficiaria enormement. A més, la possibilitat de fer xarxa amb altres municipis, tan espanyols com de la Unió Europea, pot beneficiar la internacionalització de les nostres empreses, ara que les exportacions esdevenen factor fonamental per l’èxit empresarial.

Per tots aquests motius, i lògicament pel sentiment d’orgull que ens produiria, el Club d’Empresaris de Viladecans vol manifestar el seu suport a aquesta candidatura, tot esperant que signifiqui un progrés social i econòmic per la nostra ciutat.