2ª Edició de la Nit de l’Empresari

» Publicat on 17/06/1999 in General

17/06/99

II Nit de l’Empresari de Viladecans, durant l’acte s’entregà el Guardó a la Millor Trajectòria Empresarial que corresponguè a l’empresa Conic System, S.L (Familía gusi), dissenyadora i frabricant de Màquines de sembrar i líder en el seu sector arreu del món.

També es va fer efectiu el Premi a la Millor Iniciativa Empresarial que correspongué a DIVINE’S, una pastisseria artesana de Viladecans.

L’acte va estar presicidt per l’Alcalde de Viladecans , el Sr. Jaume Montfort i el Sr. J. Montagut , Subdirector General del Departament d’Industria de la Generalitat de Catalunya, en representació de l’Hnble Sr. Antoni Subirà, Conseller d’industria, energia , comerç i turisme de la generalitat de catalunya , que no va poder assissitr a la celebració.